InfoIOGA

KUNDALINI IOGA

El  Kundalini Ioga,  també anomenat ioga de la consciència, consisteix en tècniques yòguiques senzilles que poden ser practicades per tot el món. Alguns dels seus efectes positius s’experimenten immediatament. Manté el cos en forma i entrena la ment per ser forta i flexible permetent afrontar millor els canvis i l’estrès. Hi ha un augment de la capacitat de l’oxigenación al costat d’un flux sanguini cap a les glàndules el que dóna com resultat una elevació de la consciència i vitalitat. A través de les tècniques de respiració i meditació es pot aconseguir pau a la ment.
Cada alumne principiant participa a un ritme que s’acomodi a la seva flexibilitat i fortalesa.

IOGA EMBARÀS
L’embaràs és un dels moments més sagrats en la vida d’una dona. La capacitat de ser mare, de nodrir, d’estimar incondicionalment, de transformar la sang en llet, la màgia de convertir el cos en un recipient sagrat que permet la manifestació de la creació i de la vida al planeta, és un dels poders espirituals més elevats que té la dona. 
La dona, en cos i ànima, viu durant la maternitat una quantitat de canvis que no vivia des dels seus primers anys de vida. Qualsevol procés de canvi ens treu de la nostra posició d’equilibri, i aquest no és diferent. Viure el procés de forma atenta i amb predisposició a integrar el canvi inexorable generarà l’aprenentatge que es necessita per després criar a els fills.
QUÈ FEM A LES SESSIONS DE IOGA PER EMBARASSADES?
Una sessió especial on… crearàs  un espai de silenci i connexió perquè tu i el bebè pugueu sentir-vos i comunicar-vos, descobriràs la força i la flexibilitat que us acompanyen, sentiràs el poder de la teva veu, t’obriràs a través de respiració i gaudiràs de sentir cada moviment, teu i del bebè.

IOGA AMB BEBÈS
És moment de sentir, de conèixer-se, d’anar a poc a poc per dins, de comunicar, aprendre  i observar.
QUÈ FEM A LES SESSIONS DE IOGA PER MARES I BEBÈS?
Una sessió  amb un temps de ioga per a tu, on t’ajudarem a recuperar fisicament el teu cos;  un altre temps de ioga per al bebè;  una relaxació  i una meditació per acabar.

MENOPAUSA
Aquesta és una etapa de transformacions i canvis, és una revolució física i mental que implica una reorganització del cervell. Prevenir els problemes de salut a llarg termini i assegurar la salut duradora dels ossos, el cor i els pits, és fonamental. És un moment de gran enfortiment vital i un temps propici per a l’auto-coneixement, l’alliberament i la plena realització.
Practicar  Kundalini Ioga t’ajuda a alleujar els símptomes i millorar el funcionament del sistema endocrí. Calma la teva ment i relaxa el teu cos.