ANNA Tejwant Kaur

Telf: 629305524 / email: anna.k.yoga@gmail.comProfessora de Kundalini Ioga, i formada en el Ioga per  a dones en moments de canvi com la Gestació, la Maternitat i la Menopausa.
Formada a l’escola “Anandpur” de Barcelona amb Sat Hari, deixeble de Yogi Bhajan (portador del Kundalini Ioga a Occident) i al “Happyyoga” amb la Tere Puig, aprofundint en el món del Yoga per a Embarassades i el Ioga en Familia.

Després d’uns anys donant classes  de Kundalini Ioga, i gràcies al naixement de la  meva filla, la meva vida professional fa un gir i s’enfoca en el treball d’acompanyar a les dones en la gestació,el part, el postpart i la criança a través del Ioga.

Fundadora del grup de Criança MamAndreu que setmanalment acompanya a mares i nadons a créixer i viure la maternitat amb confiança i consciència.

En la meva formació també hi el Maquillatge i l’Estètica:  un món que també estimo, sempre en contacte amb la pell i els colors. Un món de Creativitat que m’ha ensenyat a treballar amb les mans i amb el cor.